Fogyóeszköz divíziónk a sertéstelepek minden eszközszükségletét ki tudja szolgálni, raktárkészletről 24 órán belül, egyedi igények esetén is rövid beszerzési határidővel.

Tovább

Vezető üzletágunk a sertés tartástechnológia forgalmazása, teljes körű beszerelése, kulcsrakész kivitelezése a rekonstrukciótól a zöldmezős beruházásokig.

Tovább

Üzletünk és bemutatótermünk házi, kis- és haszonállat tenyésztők ellátására szakosodott. Fogyóeszközök, felszerelések, higiéniai termékek, eledelek, almok széles választékával várjuk látogatóinkat.

Tovább

Növény termesztéstechnológia területen kulcsrakész melegházak, üvegházak, növényházak kivitelezésével, valamint szántóföldi öntözőrendszerek kialakításával foglalkozunk.

Tovább

VETASA cégcsoport
Nyelvváltás Nyelvváltás
Belépés/Regisztráció
Kosár Kosár
Kosár tartalma:

Kosár értéke:
Ft
Kosár megtekintése
ENAR füljelzők ENAR füljelzők
Gyártó kódja: 12
Kitöltési útmutató
NÉBIH
Macska szállítók, ketrecek

Soha ne szállítsunk macskát kézben! Az egyébként nyugodt, békés macskában is félelmet kelthetnek szokatlan, vagy váratlan zajok, mint pl. autódübörgés, dudálás, ugató kutyák, stb. Az állat ijedtében belénk karmolhat, vagy akár haraphat is, és ami a legrosszabb, kiugorhat kezünkből és elszaladhat. Macskát mindig stabilan lezárható u.n. boksz-ban szállítsunk. A kartondobozt a macska éles körmeivel és fogaival könnyedén „kikezdi”, a vesző-kosarak nehezen tisztíthatók és fertőtleníthetők, ezért leginkább a műanyagból és/vagy fémből készült szállító dobozok az ajánlottak.

bővebben »

Kategóriák

VETASA
fogyóeszközök, telepi higiénia

VETAPIG
sertés tartástechnológia

VETASHOP

Növény termesztéstechnológia

Hírlevél

Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot és hozzájárulok, hogy számomra a VETASA Kft. a továbbiakban hírleveleket küldjön.
Feliratkozás Hírlevelek
Telephelyfejlesztés a Vetasa Kft-nél
Az oldal tetjére