Fogyóeszköz divíziónk a sertéstelepek minden eszközszükségletét ki tudja szolgálni, raktárkészletről 24 órán belül, egyedi igények esetén is rövid beszerzési határidővel.

Tovább

Vezető üzletágunk a sertés tartástechnológia forgalmazása, teljes körű beszerelése, kulcsrakész kivitelezése a rekonstrukciótól a zöldmezős beruházásokig.

Tovább

Üzletünk és bemutatótermünk házi, kis- és haszonállat tenyésztők ellátására szakosodott. Fogyóeszközök, felszerelések, higiéniai termékek, eledelek, almok széles választékával várjuk látogatóinkat.

Tovább

Növény termesztéstechnológia területen kulcsrakész melegházak, üvegházak, növényházak kivitelezésével, valamint szántóföldi öntözőrendszerek kialakításával foglalkozunk.

Tovább

VETASA cégcsoport
Nyelvváltás Nyelvváltás
Belépés/Regisztráció
Kosár Kosár
Kosár tartalma:

Kosár értéke:
Ft
Kosár megtekintése
ENAR füljelzők ENAR füljelzők
Gyártó kódja: 12
Kitöltési útmutató
NÉBIH
Powermister fertőtlenítő/ködképző ágyú

A fertőtlenítés és légnedvesítés ideális eszköze

Az apró folyadékcseppekből álló ködöt nagy területen (60 méter) képes szétoszlatni. Ráadásul mindezt igen csekély vízfelhasználás mellett. A folyadékcseppek olyan aprók (20-40 µm), hogy óránként fél méteres sebességgel süllyednek. Ez a különlegesen lassú sebesség teszi alkalmassá az MS Powermistert termek, istállók, raktárak portalanítására vagy a fertőtlenítő szer optimális kijuttatására. A vízhasználat egyszerűen beállítható: egy kar segítségével szabályozható 0 és 45 liter/óra között.

bővebben »

Kategóriák

VETASA

VETAPIG
sertés tartástechnológia

VETASHOP
kis és hobbiállat tenyésztők szakáruháza

Növény termesztéstechnológia

Hírlevél

Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot és hozzájárulok, hogy számomra a VETASA Kft. a továbbiakban hírleveleket küldjön.
Feliratkozás Hírlevelek
Telephelyfejlesztés a Vetasa Kft-nél
Az oldal tetjére